Nieuw logo

01.09.2022

Bôajiet!!!
 
1 september een datum die gonst van de nieuwigheden.
Denk maar aan de vele leerlingen en studenten die sowieso gemutst, al dan niet goed, naar school trekken. De leraars en leraressen die hun nieuw schooljaar op gang trekken.
Menige vereniging die een uitdagend, gloednieuw werkjaar opstarten.
Na veel geblaat, gemekker, geblaf, geloei, getrompetter, gekakel, gebalk, getjilp, geroek, gezever en ook nog gemiauw zijn wij van het EMK bijzonder verheugd. Met enige trots mogen wij ons logo op de menschheid loslaten. Vermits we als Kattenvillers de eer van ons dorp ten allen tijden hoog houden, was onze keuze snel gemaakt.
We kozen voor een kat die nog goed in haar vel zit. Angstvallig bewaken wij deze tegen stropers; Daarenboven stralen we bij de gedachten dat dit beestje negen levens bezit.
Beste mensen dat wil dus zeggen dat jullie bij leven en welzijn nog lang niet van ons verlost zijn. Laat ons samen de wereld iets aangenamer maken en eens goed lachen. Dit kan als jullie je agenda ter hand nemen en een van volgende datums prikken. Terzelfder tijd kunnen jullie tijdens onze nieuwe productie, ons modieuze polo’s met dat knappe logo bewonderen.
 
📆Dit kan op 18,19, 20, 25 & 26 november 2022 in de cultuurtempel achter de kerk in Millen. Wij houden de deur open.
 
📣KOM AWT OER HAIS!📣