Website

01.10.2020

Dôag oech allëmwjôl,

Waarschijnlijk zijn jullie een beetje verbaasd dat er geen nieuws is van onze toneelgroep.

Na onze vlotte start vorig jaar zitten we nu met een broek vol goesting  om er dit seizoen weer in te vliegen. Helaas willen we jullie vragen om het nodige geduld te oefenen voor de nieuwe voorstellingen. Niet getreurd de ganse kliek is speciaal gaan winkelen tijdens de solden om alzo hun beste beentjes te bestellen die ze u naderhand presenteren tijdens de nieuwe productie.

Na weken zoeken naar een gepast stuk, een nieuwe regisseur, was alles in kannen en kruiken. Toen kwam het verdomd coronavirusje op de proppen en dat heeft onze plannen en die van zovele anderen serieus gedwarsboomd.

De afgelopen maanden mochten we niet samenkomen om te vergaderen, dus deden we dat als ervaren computerfreaks via skype.

Na veel wikken en wegen hebben we beslist om in 2020 geen voorstellingen op te voeren. Deze hebben we uitgesteld tot april 2020, natuurlijk weer onder voorbehoud. Laat ons hopen dat de paashaas of de paasklokken een ferm pikuur meebrengen om dat beestje plat te spuiten. Zoniet zijn we verplicht om nog een paar maandjes te wachten tot november 2021. Dit zal zeker op tijd worden gecommuniceerd.

Natuurlijk hebben we ook heugelijk nieuws. We verwelkomen 3 nieuwe spelers in ons midden. Zij willen aan jullie allen hun acteertalent op een schoteltje presenteren. Ten gepaste tijden lichten we ook deze sluier op.

Als laatste willen we nog een oproep lanceren. We zijn namelijk op zoek naar een pôat en ene pjètër. Ze hoeven niet van adelijke afkomst te zijn. Als ze maar soekerklitsen meebrengen is het al helemaal in orde. Want beste mensen, na onze facebook pagina is nu ook onze nieuwe website geboren, welkom!

Dit hebben we te danken aan MICROCOM ICT-services (Maastrichtersteenweg te Tongeren) waarvoor onze hartelijk dank. 

Zo, nu zijn jullie alweer op de hoogte het reilen en zeilen van de kômédë en ik zou zeggen: hou het gezond, zorg goed voor elkaar en voor uzelf. Bestel op tijd de nodige zakdoeken want we gaan er een potje van maken.

Vêi môakë Millen greuts.

Marc van Jean van Lis van Héntjë.