Kleine beestjes

31.03.2020

Wij hopen dat iedereen gezond en wel uit deze bizarre periode komt. Sommigen onder ons voelen zich wat ongemakkelijk. Je zou nog gaan denken dat ze aangetast zijn door die kleine beestjes die momenteel weelderig onze aardbol bevolken. Graag som ik enkele symptomen op:

– Wriemelen op een stoel
– Tranen in de ogen
– Regelmatig geen smaak en goesting in lekker eten
– Meer dan eens per dag het kleinste kamertje bezoeken
– Chronisch gebrek aan zakdoeken dus overschakelen op de papieren variant.
– Een gebrek aan wc-papier
– Last van stramme of stijven spieren
– Zweet dat op het voorhoofd parelt
– Rillingen die ongecontroleerd over het lijf golven

Zo kan ik nog een tijdje doorgaan.

Volgens mijn bescheiden mening mogen we die verschijnselen volledig loskoppelen van die viesrussen.Het heeft eerder te maken met het aanstormende toneelseizoen. Ondertussen hebben we niet stil gezeten. Er volgden wat veranderingen/aanpassingen.

Bij leven en welzijn reserveerden wij de speeldata in onze cultuurtempel op vrijdag 30 oktober, zondag 1, vrijdag 13 en zaterdag 14 november. Eventueel kan er nog uitgebreid worden met dinsdag 10 november. Dat zijn echter zorgen voor later. Belangrijker voor ons is dat we tijdig met de repetities kunnen starten.

Ook nu hebben we weer gekozen voor een klucht met een grote bezetting. Deze zal in goede banen geleid worden door Lieve. Wie is zij? Wat drijft haar?… Dit en zesendertig andere vragen zullen we met alle plezier in een volgende editie bekend maken. Verder stellen we jullie dan met veel goesting ons nieuw stuk en vers acteertalent voor. Nog even geduld!

Volgens ons juf Liske: We zijn van Millen en we kunnen als we willen